skola sporta sporticus

Dečiji sajam, maj 2018.13. maj 2018.

Kao i prethodnih godina, Sporticus tim je i ovaj put bio redovan gost na dečijem sajmu. Pored različitih radionica, igraonica, raznih animatora u kostimima super-heroja, deca su mogla da vide i osete kakva uzbuđenja i radost sport nosi sa sobom.


Prvi dan učešća (petak) bio je rezervisan za najmlađe sportiste iz naše školice sporta. Razni oblici kretanja kroz motoričke poligone, koji su naši mali sportisti predstavili na veoma kreativan i zanimljiv način, privukao je veliki broj publike, ali i dece koja su pokazala želju i spremnost da učestvuju zajedno sa nama. Nova poznanstva, druženje i zabava na terenu su obeležile prvi dan dečijeg sajma. Dva dana kasnije na programu su bile veštine i tehnika sportova sa loptom. Naši najstariji sportisti su bili pozvani da prikažu tehnike manipulacije loptom u različitim sportovima. Došli smo raspoloženi za akciju, a od samog početka smo imali veliko pojačanje - drugare koji su bili spremni da zajedno sa nama prikažu na koje sve načine možemo da vežbamo ali i da se zabavimo sa loptama.


Na kraju, zadovoljni smo jer smo uspeli da zainteresujemo veliki broj sportista i da prikažemo kako se kroz sport i telesno vežbanje možemo igrati i zabaviti. Naša školica sporta je sa svojim članovima u petak pokazala kako se svestrano razvija motorika, a škola sporta Sporticus je u nedelju pokazala delić onoga što njeni sportisti znaju iz rukometa, košarke, odbojke i fudbala. Sa nestrpljenjem očekujemo pozivnicu za sledeći sajam i neko novo druženje. Do tada, veliki pozdrav od sportskog kluba Sporticus.Postojeći komentari
Administrator
13. maj 2018.
Bravo Sporticusovci!
Ostavite komentar

Vaš komentar će biti objavljen nakon odobrenja od strane administratora.


Ime


Komentar

 
 
 
 

Pratite nas


 

Škola sporta Sporticus

Adresa: Šavnička 45V/20,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 / 76 58 777

Tel: +381 60 / 02 31 273

info@sporticus.rs
www.sporticus.rs

Posvećeni deci i sportu!